Aivar Hundimägi • 20. mai kell 10:48
Saated
Ainult tellijale

Eksimused, mis võivad juhatuse liikmetele tuua kahjunõude

LEADELL Pilv partnerid Marko Pilv ja Pirkka-Marja Põldvere  Foto: Advokaadibüroo LEADELL Pilv

Juhatuse liikmetel tasub enda tegevust dokumenteerida ehk panna kirja, mida tehakse ja miks tehti. See aitab hilisemates vaidlustes vältida olukordi, kus äriühing esitab enda endise juhatuse liikme vastu kahjunõude.

Äripäeva raadio saate „LEADELL Pilv: õigusest ja õiglusest“ seekordne teema on juhatuse liikme vastutus. Advokaadibüroo LEADELL Pilv partnerid ja vandeadvokaadid Pirkka-Marja Põldvere ja Marko Pilv selgitasid, kuidas vältida olukorda, et juhatuse liige võib sattuda kriminaaluurimise alla ning saada endiselt tööandjalt kahjunõude, ja millised on juhatuse liikmete levinumad rikkumised.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum