Äripäev • 3. juuni kell 10:14

Leadoo aitab efektiivsemalt turundada

Leadoo Marketing Technologies juht Taivi Koitla  Foto: Erakogu

Turunduses on suur probleem see, et enamus veebilehe külastajaid on passiivsed ja lahkuvad sealt interaktiivse suhtluse võimaluseta. Leadoo Marketing Technologies aitab ettevõtetel passiivsed kontaktid tulemusteks vormida kasulikult nii kliendi kui ka ettevõtte jaoks, räägib värskes "Sisuturundussaates" turundustehnoloogiaga tegeleva ettevõtte juht Taivi Koitla.

Taivi Koitla sõnul saavad Leadoost kasu kõik ettevõtted, kellel on toimiv veebileht, sest tänu Leadoo nutika tehnoloogia kasutuselevõtuga suureneb oluliselt nii konversioonimäär kui ka paraneb klienditeeninduse kvaliteet. Leadoo on tulemuslikkusele orienteeritud tööriist, mis aitab ka kulusid kokku hoida.

Juttu tuleb ka uudsest bännerrobotist, mis muudab vana hea bännerreklaami kordades efektiivsemaks ja suurendab olulisel määral bännerite CTRi.

Saadet juhib Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum