Mai Kroonmäe • 14. aprill kell 8:00

Müügijuht — positsioon kahe tule vahel?

Tallinna Majanduskooli ettevõtlusvaldkonna õppejõud Ott Alemaa (vasakul) ja ärinduse õppetooli juhataja Indrek Jänes.  Foto: Äripäev

Milline on tänapäeva müügijuhi roll ettevõttes ja mida kujutab endast Tallinna Majanduskoolis sügisest alustav müügijuhi tasuta täienduskoolitus, räägivad Äripäeva raadio sisuturundussaates Tallinna Majanduskooli ärinduse õppetooli juhataja Indrek Jänes ja ettevõtlusvaldkonna õppejõud Ott Alemaa.

Saates tulevad jutuks müügijuhi ja müügimehe erinevused, eeldused ja positsioon ettevõttes. Lisaks arutlevad saatekülalised müügivaldkonda tugevalt mõjutanud digitaliseerimise üle. Kuuleme nii tehnilistest kui sisulistest muutustest.

Keda täpselt müügijuhi kursusele kandideerima oodatakse, kuidas näeb välja õppetöö ja mida veel tänapäeva müügijuhi töös tasub esile tuua, kuuleb lähemalt juba saates.

Saadet juhib Mai Kroonmäe.

Kuula siit:

Hetkel kuum