• Jaga lugu:

  Digitaliseerimine toob suure kokkuhoiu ka väikefirmadele

  Mobi Labi juht Veiko Raime selgitas saates ka, mis on kasutajaliides, ja miks parim kasutajaliides on liidese puudumine. Foto: Erakogu

  Ka väikestel ja keskmise suurusega ettevõtetel on mõistlik teatud protsesse automatiseerida ja digitaliseerida. Digitoodete disaini- ja arendusettevõtte Mobi Lab asutaja ja juht Veiko Raime rääkis Äripäeva raadio "Sisuturundussaates", kuidas korduvaid või ajamahukaid igapäevaseid tegevusi asendada tehnoloogiaga.

  Digitaliseerimine ei tähenda äri lammutamist, vaid tehnoloogilise abimehe kasutuselevõtmist. Need sammud võivad olla ka pisikesed. Saates räägime, millest alustada, mida selleks on tarvis teha, milline on tasuvus, ja kuuleme erinevaid näiteid.
  Veiko Raime avaldab ka ettevõtte tulevikuplaanid, mis muu hulgas sisaldab liitreaalsuse arendamist.
  Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.