Büroomaailm kutsub messile BÜROO2016

04. aprill 2016, 09:10
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160404/CM/160409943/AR/0/AR-160409943.jpg

6.-8. aprillini toimub Tallinnas, Peterburi tee 92E Büroomaailmas Eesti suurim arvutite ja kontorikaupade mess BÜROO2016.

Mess on suunatud äriklientidele; messil saab tutvuda kontori- ja IT-maailma uudistega, küsida nõu tootespetsialistidelt ja kohtuda tootjate esindajatega. Põnevat tegemist ja vaatamist messil jagub kõigiks kolmeks päevaks: 3D-printeri ja –skänneri demonstratsioon, Cool Tool metalli- ja puidutööpinkide esitlused, degustatsioonid: Lavazza ja Illy kohvid, Kruger’i Veinipoe veinid, Dilmah ja Põhjala Teetalu teed, kunstiteemalised töötoad Vunderilt. Oma väljapanekutega esinevad Büroomaailma parimad koostööpartnerid, näiteks HP, 3M, Brother, Canon, Pilot, Esselte, Dahle ja teised. Messil ootavad teid suur valik tooteid eriti soodsate hindadega, lisaks tänavad mitmed tootjad tublisid ostjaid kingitustega. Kõikidele messi ajal vähemalt 50-eurose ostu sooritajatele pakume Peterburi tee kaupluse II korrusel asuvas Galerii Kohvikus tasuta MessiEinet. Toimub messiloosimine: külastajate vahel loosime välja JURA kohvimasina ja kolm ülikiiret HP tindikombaini. Mess on avatud kolmapäeval ja neljapäeval kell 10.00-17.00 ning reedel 10.00-16.00. Sissepääs messile on tasuta.
Lisainformatsioon ja messipakkumised www.byroomaailm.ee/mess

Tere tulemast messile BÜROO2016 6.-8. aprillini!

Kui soovid rohkem infot, jäta kontaktandmed siia:

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.
Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2016, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing