• Tallinna Hoiu-laenuühistu neljas pidulik õhtu Lauluväljakul

  On juba tavaks saanud, et Tallinna Hoiu-laenuühistu korraldab igal aastal suve lõpus õhtu, kuhu on kutsutud hoiustajad/investorid. See aasta pole erand. Neljandale peole, mis toimus 29. augustil Lauluväljakul, tuli kohale üle 700 inimese. Ilm oli imeilus ja kõik said nautida imelist õhtut.

  Tallinna Hoiu-laenuühistu juhatuse liikme Annely Ojametsa sõnul on ühistu liikmetel väga hea meel kohtuda kord aastas. Suvi, õhtu, maitsvad söögid ja hea muusika – see kõik on toreda koosviibimise võti.
  Tallinna Hoiu-laenuühistu piduliku õhtu Lauluväljakul juhatas sisse juhatuse liige Annely Ojamets
  "2010. aastal Eesti kapitalil asutatud Tallinna Hoiu-laenuühistu on üks vanimaid Eestis. Esimene ja teine aasta olid kõige raskemad. Oli vaja ennast näidata ja võita hoiustajate usaldus. Ausalt öeldes polnud see lihtne. Inimesed on harjunud oma raha pangas hoidma ja väheseid intresse teenima. Inimesed kartsid oma harjumusi muuta,” ütleb Annely.
  Tallinna Hoiu-laenuühistu esimese tegutsemisaasta jooksul kasvas hoiustajate arv 200ni. Juba 2011. aastal oli neid 293. Praegu on meil peaaegu 2000 hoiustajat. Tegime ära väga suure töö, et kliendid hakkaksid meid usaldama. Meilt küsiti: „Kuidas saab teenida kuni 6% aastas?” Kuid paljud, kes aastaid tagasi meie investoriteks said, usaldavad meile tänapäevani oma raha. Ja selliseid inimesi on üha rohkem. Oleme valinud ühe tõestatud tee ja pakume laene ainult kinnisvara tagatisel.
  "Meil on selles valdkonnas suured kogemused, oleme nende aastate jooksul olnud igati usaldusväärsed. Risk on viidud miinimumini tänu hüpoteeklaenudele,” kinnitab hoiu-laenuühistu esinaine.
  "Sellised peod on meie ühistu liikmete jaoks väga olulised. Võtame kokku eelmise aasta tulemused ja räägime tulevikuplaanidest ning kõike seda pingevabas õhkkonnas,” lisab Annely Ojamets.
  Lisaks traditsioonilisele kõnele ja juhtkonna tervitustele oli meelelahutusprogramm mustkunstnikuga ning Jaan Kirsi ja tema meeskonna kontsert. Ja milline pidu ilma peolauata! Õhtu kestis mitu tundi ja kõik jäid üritusega väga rahule.
  Tallinna Hoiu-laenuühistu on asutatud 2010. a
  Osa-/aktsiakapital: 2 666 860 €
  Ühistul on liikmeid: 1953
  Keskmine hoiusesumma: 20 000 €
  Suurim hoiusesumma: 500 000 €
  Keskmine laenusumma: 50 000 €

  Ma ei ole pelgalt hoiu-laenuühistu liige, olen liige klubis, mis ühendab neid, kes ei taha riskida, kuid tahavad teenida pensionilisa. Eesti keskmine pension ei ulatu üle 450 euro. Olles kogu oma säästu hoiustanud, teenin ma iga kuu pensionilisa.

  Priit
  67aastane Tallinna Hoiu-laenuühistu liige
  Tallinna Hoiu-laenuühistu kontor asub Tallinna kesklinnas Narva mnt 2.
  Avatud E–R 8–18 ja L 10–15
  Lisainfo: www.erahoius.ee, [email protected], telefon 663 0118
  Tähelepanu! Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna HLÜ tegevuse ja finantsteenuste tingimustega, vajadusel pea nõu asjatundjaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.