• Jaga lugu:

  Eristuda sooviv margiesindus

  Foto: Sergei Zjuganov

  Eesti värskeim autoesindus meelitab kliente hea asukoha, tähelepanu ja laoautode varuga. Aga enne, kui neid teese kaitsma asume, olgu meelde tuletatud, et kahe kuu eest avatud Opeli keskuse näol on tegu värske maaletooja esmase visiitkaardiga. Aadressil Veesaare 5, täitsa Peetris (!) paikneva keskuse haldajaks on Länsiauto OY, Soome päritolu pereettevõte, mis on põhjanaabrite juures müünud Opeleid juba enam kui neljakümmend aastat ja mis on selle kaubamärgi maaletoojaks teisteski Balti riikides.

  Ilmselt just kogemusest lähtudes on uus esindus sedavõrd kavala paigutusega, mis tagab ühtviisi hea ligipääsu pea kõigile Tallinna elanikele. Ja mitte ainult neile. Kesklinn, suuremad kaubanduskeskused ja lennujaam on pärast kohale jõudmist lühikese taksosõidu kaugusel. Viimased isegi mõõduka jalutuskäigu ulatuses, ent kalorilugejatelt te selle soorituse eest aukirja ei saa, sest selleks on uus Opeli esindus neile maamärkidele liiga lähedal.
  Uues keskuses on avarust ja õhku ning selles võib hoomata teistmoodi mõtlemist. Olgu selleks teeninduse poolel laest rippuvad müramatid, mis kõrges kõlakojas heli summutavad või külastajate poolel toimiv improviseeritud raamatukogu, mis töötab põhimõttel „Too oma loetud raamatud siia ja võta huvipakkuvad lahkudes kaenlasse.“ Tänu esimestele ei lähe lukksepad õhtuks hulluks ja teine annab märku avatud suhtlusest ning soovist kogukonnaga sõbruneda.
  Foto: Sergei Zjuganov
  Otse loomulikult saab õhulises hoones tegeleda ka kõige sellega, mida autoesinduses ikka tehakse. Tutvuda uute mudelitega, leppida kokku proovisõidu osas, broneerida aegu hooldusteks/remondiks ning tellida originaalvaruosi. Lähtuvalt leivaisa kogemusest ja koolitustest ei lööda leti taga esmalt lahti Google otsingumootorit, kui Lotus Omegale plokikaane tihendit soovite ja keskusesse on oodatud muudegi markide kasutajad. Et pakkuda pesula, rehvitehnikute või töökoja teenuseid.
  Korrapärane pesu ja kvaliteetsed pesulateenused aitavad autode väärtust hoida ja Länsiauto kauaaegse kogemusega pesulavalitseja on üle löödud nimekalt premium-kaubamärgi esindajalt. „Meie keskuses on kokku saanud inimesed, kellega võrreldavaid teistel ei ole,“ usub Länsiauto järelteeniduse juht Silver Raud. „Alustasime uues majas kõik koos ja soovime luua hea keskkonna, kuhu on meeldiv tulla ja kus on veel parem töötada.“
  Foto: Sergei Zjuganov
  Viivu järele mõelnud jätkab usutletav samal teemal. „Igaühel meist on oma oskused ja ettekujutus, milline peaks üks ideaalne autoesindus olema. Meie soovime käima joosta keskuse, mis poleks maha joonistatud mõnest paksust reeglite raamatust, mis oleks klientide jaoks lihtne, avatud ja asjalik. Loomulikult eksib meiegi igapäevastesse tegemistesse teatud rutiini ja kindlaid protseduure, ent klientide murekohad soovime lahendada kiiresti ning ilma liigse bürokraatiata. Sõltumata sellest, kas oled eraklient või suurema autopargi haldaja.
  Tegu pole sõnakõlksuga, sest enam kui 25. aastat järelteeninduse vallas tegutsenud mees on varemgi Opeli heaks töötanud ja näinud ka teiste esinduste köögipoolt. „Saame aidata muudegi markidega sõitjaid, aga meie põhiülesandeks on ja jääb Opeli kasutajate murede lahendamine, mida võimaldab võtmeisikute enam kui kümneaastane kogemus selle tootja sõidukitega. Ka Ka ülejäänud kollektiivi pikk kogemus teiste markidega annab meile julgust abistada teisigi abivajajaid.“
  Foto: Sergei Zjuganov
  Länsiautost saab lisaks tavapäratele ostu- ja hooldustoimingutele abi ka siis, kui soovite remontida auto mootorit, taastada esilaternate „klaase“ või paigaldada keraamilist katet. Tänu jõukohasele töökoormusele ei vaadata Veesaare teel välisuksest sisenejaid kui segajaid ja kindlasti tasub üle vaadata uuenenud mudelivalik, sest kaubamärgi omanike ja kohaliku maaletooja vahetusest tingitud seisak on nüüd kõiki osapoolte rõõmuks läbi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Disney maksis F1 ülekannete eest 15 korda rohkem
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Kallas Ukraina ja Moldova kandidaatriigi staatusest: see on suurim edasiminek pärast NSVL-i lagunemist
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Viimsis 1,5 miljoni euroga müügis oleva kinnistu müügikuulutuses on valeinfo
Skandaalse prügiärimehe Mihhail Vommiga seotud Komposti kinnistu Viimsi vallas on pandud müüki 1,5 miljoni euroga ning ehkki kuulutuses väidetakse, et alustatud on detailplaneeringuga, muutmaks tootmismaa elamumaaks, siis valla esindajate sõnul ei vasta see tõele.
Skandaalse prügiärimehe Mihhail Vommiga seotud Komposti kinnistu Viimsi vallas on pandud müüki 1,5 miljoni euroga ning ehkki kuulutuses väidetakse, et alustatud on detailplaneeringuga, muutmaks tootmismaa elamumaaks, siis valla esindajate sõnul ei vasta see tõele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.