"Ärimehi on kahte tüüpi: üks on freelancer ja teine on investor. Vahe on kannatlikkuses. Kes suudab oodata, on edukam. Kui suudad oodata, saad palju rohkem tagasi," lausus Kristina Mänd-Lakhiani, kes asutas 17 aastat tagasi koos endise abikaasa Vishen Lakhianiga firma Mindvalley.  Foto: Liis Treimann

Valusa kukkumise läbi teinud ettevõtja lugu: hakkasime rumalusi tegema

Marge Väikenurm • 7. august kell 3:00

Enam kui sada miljonit dollarit väärt rahvusvahelise enesearenguäri Mindvalley kaasasutaja Kristina Mänd-Lakhiani on ettevõtjana läbi elanud valusa kogemuse, mis karastas teda uueks, alles algavaks majanduskriisiks.

Mänd-Lakhiani näeb nüüd, milliseid vigu ta oma äripartneriga venekeelsele turule mõeldud äri Mindvalley Russian kriisi sattudes tegi. „Lendasime äriklassis ja käisime näiteks Richard Bransonil külas," toob ta näiteid. "Tegime selliseid asju, kuigi pidanuks vaatama, kuidas kohaneda ja olla jätkuvalt klientidele vajalik – hakkasime rumalusi tegema. Vaatasime, keda lahti lasta, et oma äriklassis edasi lennata. See oli täielik hullumeelsus,“ kirjeldas Kristina Mänd-Lakhiani äri põhjaminekut, mis algas kuus aastat tagasi Venemaa ja Ukraina sõjaga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum