• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõisate TOP: 44 edukamat Eesti mõisa

  Äripäev reastas esimest korda Eesti edukaimad mõisad, tulemused olid üllatavad.

  Äripäev vaatas läbi ligi 150 mõisa omanikud, tegevuse ja majandustulemused. Neist 44 reastasime viimase kahe aasta majandustulemuste alusel edetabelisse, mis on nähtav allpool galeriis. Klõpsates galeriile avaneb TOP ka sorteeritava tabelina.
  Metoodika: Mõisate TOPis on need Eesti mõisad, kes teenivad ettevõtlusest mõisas tulu. TOPi pääsesid mõisad, mille omanikud olid esitanud 2014. ja 2015. aasta majandustulemused. TOPi koostamisel võtsime arvesse viimase kahe aasta käivet, kasumit, rentaablust ning käibe- ja kasumikasvu. Loe lugusid huvitavatest mõisaomanikest sel nädalal Äripäeva paberlehest ja veebist. Kõik Äripäeva TOPid on kättesaadavad: www.aripaev.ee/top
  Täna ilmunud edetabel on kättesaadav kõigile Äripäeva tellijatele. Kui sa pole veel tellija, siis vormista soodne proovitellimus.
  Mõisate TOP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Aita valida Aasta Ettevõtja 2021
Äripäev valib taas aasta silmapaistvaimat ettevõtjat. Teie ees on nominendid, kes sel aastal tiitlile rebivad.
Äripäev valib taas aasta silmapaistvaimat ettevõtjat. Teie ees on nominendid, kes sel aastal tiitlile rebivad.