Mõisate TOP: 44 edukamat Eesti mõisa

Foto: Liis Kurm
Mari Mets • 8. november 2016 kell 4:15

Äripäev reastas esimest korda Eesti edukaimad mõisad, tulemused olid üllatavad.

Äripäev vaatas läbi ligi 150 mõisa omanikud, tegevuse ja majandustulemused. Neist 44 reastasime viimase kahe aasta majandustulemuste alusel edetabelisse, mis on nähtav allpool galeriis. Klõpsates galeriile avaneb TOP ka sorteeritava tabelina.

Metoodika: Mõisate TOPis on need Eesti mõisad, kes teenivad ettevõtlusest mõisas tulu. TOPi pääsesid mõisad, mille omanikud olid esitanud 2014. ja 2015. aasta majandustulemused. TOPi koostamisel võtsime arvesse viimase kahe aasta käivet, kasumit, rentaablust ning käibe- ja kasumikasvu. Loe lugusid huvitavatest mõisaomanikest sel nädalal Äripäeva paberlehest ja veebist. Kõik Äripäeva TOPid on kättesaadavad: www.aripaev.ee/top

Täna ilmunud edetabel on kättesaadav kõigile Äripäeva tellijatele. Kui sa pole veel tellija, siis vormista soodne proovitellimus.

Mõisate TOP  
Hetkel kuum