• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitsus toetas ome eilsel istungil Hüvitusfondi nõukogu muutmist

  «Toetasime eelnõu, kuna ei näinud mingit põhjust, miks me seda ei oleks pidanud tegema,» lausus peaminister Tiit Vähi valitsuse pressikonverentsil. Riigikogu majanduskomisjoni esimehe Tiit Made hinnangul võetakse eelnõu riigikogus vastu järgmisel neljapäeval.
  Tema sõnul on Hüvitusfond koalitsioonile küllaltki magus pala, kuna tegemist on ühe Eesti suurema finantsinstitutsiooniga. «Asjaga on seega kiire,» lausus Made.
  Tiit Vähi kinnitusel ei ole koalitsioonil Hüvitusfondi nõukogu tööd juhtides mingisuguseid erihuve, kui välja arvata huvi juhtida heaperemehelikult nõukogu tööd. Mitme riigikogu liikme sõnul on üpris tõenäoline, et Hüvitusfondi nõukogu esimeheks saab juba varem sinna kuulunud Raoul Üksvärav perede ja pensionäride liidust.
  Eelnõu järgi hakkavad Hüvitusfondi nõukogusse kuuluma lisaks temale riigikogu liikmed Vahur Glaase (koonderakond), Jürgen Ligi (reformierakond), Eiki Nestor (mõõdukad), Siiri Oviir (keskfraktsioon), Eesti Panga osakonna peaspetsialist Andrus Alber ja rahandusministeeriumi osakonnajuhataja Veiko Tali.
  Hüvitusfondi tegevdirektori Arle Mölderi sõnul on nõukogu tulevane oletatav esimees Raoul Üksvärav käinud aktiivselt kohal nõukogu koosolekutel.
  Hüvitusfondi nõukogu praegusse koosseisu kuuluvad lisaks Üksväravale Isamaa erakonna peasekretär Tiit Arge, rahandusministeeriumi omandireformitalituse juhataja Veiko Tali, Eesti Panga pangainspektsiooni osakonna juhataja asetäitja Andrus Sutt, Andres Tarandi valitsuse aegne põllumajandusminister Aldo Tamm, eelmise riigikogu ja ERSP liige Tiina Pärnpuu ja keskerakonna liige Siiri Oviir.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.