• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga aktsial Soomes keskmine käive

  Esmaspäeval tehti Hansapanga aktsiatega üks tehing, kus omanikku vahetas 20 000 aktsiat hinnaga 15 Soome marka aktsia.
  Eile sooritati Hansapanga aktsiatega kaks tehingut. Esimeses osteti 24 000 aktsiat hinnaga 15,1 marka aktsia ning teises 200 aktsiat hinnaga 15,2 marka aktsia (eilne Eesti Panga kurss 1 FIM =2,672 EEK).
  Hansapanga aktsiaid noteeriva Merita Pankiiriliikke maakler Henri Malvet ütles, et panga aktsiate päevakäibed olid võrreldes teiste samas nimekirjas olevate väärtpaberitega umbes keskmise suurusega. Ta lisas, et tehingutes on osalenud ka välisinvestorid.
  Praegu on Helsingi börsi maaklerinimekirjas üleval ostusoov tuhande Hansapanga aktsia kohta ostuhinnaga 15,1 marka aktsia eest.
  Malvet lausus, et aktsia algne noteering 15 marka määrati koostöös Hansapanga rahaturgude osakonnaga, noteering hakkab liikuma vastavalt aktsiate nõudlusele.
  «Aktsiate edasist käivet on senise kahe päeva tulemuste põhjal raske prognoosida,» märkis ta. Seni on tehingutes osalenud suhteliselt suured investorid.
  Malvet märkis, et tulevikus on kavas Hansapanga aktsiatehinguid suunata eraisikutele. Hetkel koostatakse tema sõnul Hansapanga ingliskeelset informatsioonibukletti.
  Eesti väärtpaberite keskdepositooriumis oli eile Hansapanga aktsiatega kauplemise keskmine hind ühe aktsia kohta 39,99 krooni (kõrgeim kauplemishind 40,3, madalaim 39,25 krooni), tehingute maht oli kokku 1,22 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.