• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga aktsial Soomes keskmine käive

  Esmaspäeval tehti Hansapanga aktsiatega üks tehing, kus omanikku vahetas 20 000 aktsiat hinnaga 15 Soome marka aktsia.
  Eile sooritati Hansapanga aktsiatega kaks tehingut. Esimeses osteti 24 000 aktsiat hinnaga 15,1 marka aktsia ning teises 200 aktsiat hinnaga 15,2 marka aktsia (eilne Eesti Panga kurss 1 FIM =2,672 EEK).
  Hansapanga aktsiaid noteeriva Merita Pankiiriliikke maakler Henri Malvet ütles, et panga aktsiate päevakäibed olid võrreldes teiste samas nimekirjas olevate väärtpaberitega umbes keskmise suurusega. Ta lisas, et tehingutes on osalenud ka välisinvestorid.
  Praegu on Helsingi börsi maaklerinimekirjas üleval ostusoov tuhande Hansapanga aktsia kohta ostuhinnaga 15,1 marka aktsia eest.
  Malvet lausus, et aktsia algne noteering 15 marka määrati koostöös Hansapanga rahaturgude osakonnaga, noteering hakkab liikuma vastavalt aktsiate nõudlusele.
  «Aktsiate edasist käivet on senise kahe päeva tulemuste põhjal raske prognoosida,» märkis ta. Seni on tehingutes osalenud suhteliselt suured investorid.
  Malvet märkis, et tulevikus on kavas Hansapanga aktsiatehinguid suunata eraisikutele. Hetkel koostatakse tema sõnul Hansapanga ingliskeelset informatsioonibukletti.
  Eesti väärtpaberite keskdepositooriumis oli eile Hansapanga aktsiatega kauplemise keskmine hind ühe aktsia kohta 39,99 krooni (kõrgeim kauplemishind 40,3, madalaim 39,25 krooni), tehingute maht oli kokku 1,22 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.