• Jaga lugu:

  Tallinna Panga aktsiasplitt jõustub

  Teisipäeval, 21. mail, registreeriti EVKs 16 erineva väärtpaberiga kokku 91 tehingut. Järelturu päevakäive oli 9 278 112,81 krooni.
  Esimeste korda ÄP üldindeksi arvutamise ajaloos ei muutunud indeks eelmise päevaga võrreldes praktiliselt üldse, langus 0,1 punkti. Ka pangasektori indeksi muutus oli harjumatult väike. Pangasektori indeks langes 0,35 punkti (-0,1%), 350,90 punktile.
  Suuremad tõusjad olid eile Saku õlletehase (+1,62%), Ühispanga (+1,51%) Hoiupanga (1,42%) ja Tallinna kaubamaja (+0,98%) aktsia. Suurimad langejad olid Hansa EIF (-7,65%), Erastamise UF (-2,64%), Hansapank (-1,28%) ja Norma (-1,20%).
  Reedel jõustub lõpuks juba ligi kaks kuud tagasi Tallinna Panga aktsionäride aastakoosolekul vastuvõetud otsus vähendada panga aktsia nominaalhinda seniselt 100 kroonilt 10 kroonile. Aktsia hind peaks seega langema 45--50 kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.