2. juuni 1996 kell 22:00

Iru sild suletakse suveks

Hallikmägi sõnul tehakse kapitaalehitus Vana-Narva maanteel üle Prita jõe olevale Iru sillale. Koos sellega ehitatakse laiemaks ka 550 m teed kahel pool silda. Autosõidu radu juurde ei tule, kuid lisandub jalgrattarada.

Peale silla laiendamise tõstetakse seda meetri võrra, et muuta silla pealesõitu laugemaks. Tallinna teedevalitsuse peainseneri Mikk Pääru sõnul muudab silla tõstmine liikluse ohutumaks. Praegu on pealesõit 9% kaldega, eriti ohtlik on see tal-vel, lisas ta. Killustikuga kaetakse silla naabruses asuv autoparkla.

Suvi läbi kestvate ehitustööde tõttu suunatakse liiklus ümber Peterburi teele ja üle Pirita silla. Iru sild jääb avatuks vaid jalakäijaile.

Viimati tehti sillale kapitaalremont 1971. aastal.

Via Pont on teede ja sil-dade ehituse firma. Mullune käive oli ligi 30 miljonit krooni. Käesoleva aasta käibeks prognoosib Hallikmägi 40 miljonit krooni. ÄP

Hetkel kuum