• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti delegatsioon osales PATA koosolekul

  PATA president L. Ratnapala lausus, et PATAst on kujunemas kahesuunalise liiklusega tee, st mitte üksnes turism Vaikse ookeani piirkonna riikidesse, vaid ka sealsetest riikidest PATA liikmesriikidesse, kus eelispositsioonil on Euroopa ning Lõuna-Aafrika Vabariik.
  PATA Eesti satelliitosakonna juhatuse teatel arutati koosolekul PATA tulevikuväljavaateid 21. sajandil ning koolituse, keskkonnakaitse ja PATA järelkasvuga seotud probleeme.
  PATA divisjoni direktor J. Semone märkis ära aktiivsemate Euroopa osakondade töö, sh Soome ja Eesti osakonnad.
  PATA Eesti satelliitosakond moodustati 1994. aastal esimese Ida-Euroopa PATA osakonnana. Hetkel kuulub Eesti satelliitosakonda 14 Eesti reisibürood, lennufirma esindust ja turismiorganisatsiooni.
  PATA on maailma vanim ning üks suuremaid turismiorganisatsioone, mille loomise peamine eesmärk oli turismi edendamine ja soodustamine Vaikse ookeani piirkonda. Nimetatud piirkond on praegu kõige kiirema kasvuga turismiregioon ning eksperdid ennustavad sama arengu jätkumist ka tulevikus.
  Järgmine Euroopa osakondade koosolek toimub 1997. a Saksamaal Münchenis. Eesti osakond tegi ettepaneku korraldada 1999. a koosolek Tallinnas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.