• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Standardi kasum suurenes kahekordseks

  ASi Standard juhatuse esimehe Jüri Kaljuvee sõnul on plaanis käivet oluliselt tõsta: «Tuleval aastal hakkab töö käima kahes vahetuses, mis annab võimaluse vähendada tootmiskulusid.»
  Kaljuvee ütlusel on AS Standard büroomööbli tootmise osas turuliider.
  Et Standardi mööbel on nõutav ja tasemel, seda märkis ka Eesti puutööliidu tegevdirektor Erhard Toots.
  «Praegu on nad väljunud erastamisest ja perspektiiv peaks olema hea,» lisas Toots.
  Elukondliku mööbli tootmisele ei ole Standard Jüri Kaljuvee sõnutsi seni rõhku pannud.
  Turustusosakonna kalkulatsioonid näitavad, et kuna inimestel ei ole veel piisavalt raha mööbli ostmiseks, ei tasu tootmine end ära, märkis Kaljuvee.
  Standardi aktsiakapital on 920 000 krooni. Kaljuvee sõnul kavatseb Standard aastavahetuse paiku viia oma aktsiakapitali vastavusse soetamisväärtusega, seega 13,5 miljonile kroonile.
  ASi Standard investeeringud küünivad sel aastal kümne miljoni kroonini. Kaljuvee ütles, et investeeringuid tehakse seadmete ja tehnoloogia uuendamisse ning põhivarasse, nii katuste parandamisse kui arvutivõrgu täiendamisse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.