7. august 1996 kell 22:00

Selgus Hansagrupi poolaastakasum

Kolmapäev, 7. august läks ajalukku päevana, mil Tallinna börsile lisandus uus väärtpaber -- Hüvitusfondi VII seeria obligatsioon. Ilma pikemat sissejuhatust tegemata hakati kohe uustulnukaga ka kauplema. Kokku tehti HFi VII seeriaga eile 7 tehingut, mille käigus leidis endale uue omaniku 14 541 obligatsiooni, maksumusega 1 119 157 krooni.

Börsil üldiselt tehti eile 72 tehingut kogukäibega 6 028 727,40 krooni. Seega tunduvalt aktiivsem päev kui kaks eelmist.

Eile tehti teatavaks Hansapanga grupi konsolideeritud poolaastakasum. Kasum ületas 100 mln kr piiri, olles 107,8 mln krooni. See on 2,3 korda rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Hansapanga enda poolaasta kasum oli 76,6 mln kr.

Kommenteerides avaldatud numbrit, oli maaklerid üldiselt positiivselt meelestatud, pidades kasumit heaks ja lootsid aktsia hinna väikest tõusu.

Hetkel kuum