• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vikero vara alghind on 3,7 miljonit krooni

  Pankrotistunud mööblitootja ETK Vikero pankrotihaldur müüb enampakkumise teel ettevõtte vara alghinnaga 3,7 miljonit krooni.
  Pärnus asuvate tootmishoonete alghind on kaks miljonit ning Audrus asuval puidutööstuskompleksil 1,7 miljonit krooni.
  Pankrotihaldur Kalev Mägi ütles, et pakkumuste esitamise lõpptähtaeg on 9. september, mida võidakse ostusoovide mittelaekumise korral pikendada. Samuti võib siis alaneda vara alghind, lisas ta. Mägi sõnul on tegemist Vikero kogu allesjäänud varaga, kuna ülejäänud vara on müünud ettevõtte likvideerimiskomisjon.
  Juuli keskel pankrotistunud ETK Vikero võlausaldajad otsustasid 12. augustil ettevõtte tegevuse lõpetada ja varad realiseerida.
  Võlausaldajad saavad ettevõtte vastu võlanõuded esitada kuni 25. septembrini. Vikero andmetel ulatuvad ettevõtte võlad 5,8 miljoni kroonini.
  Täielikult ETK-le kuuluva endise mööblitehase suuremad võlausaldajad on Mägi sõnul maksuamet, haigekassa, sotsiaalfond ning energiamüük.
  Vikero pankrotimenetluse algatas ettevõtte likvideerimiskomisjon, kuna ei suutnud ettevõtte varasid müüa. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.