1. september 1996 kell 22:00

Kõik põhinimekirja aktsiad kallinesid

Reedel, 30. augustil, tehti Eesti väärtpaberituru kolmes erinevas kauplemissüsteemis (börs, vabaturg ja börsiväline turg) kokku 114 tehingut. Lisaks registreeris EVK veel 21 turuvälist tehingut. Kogu järelturu päevakäive oli 13 057 708 krooni. Sellest börsi arvele langes 37% tehingutest ja 41% käibest. Vabaturuga kokku olid vastavad numbrid 64% ja 60%, kusjuures suurema osa börsivälise turu käibest annavad samuti börsisüsteemis kaubeldavad aktsiad. Reedel oli börsisüsteemis mittekubeldavate väärtpaberite käive 352 760,8 krooni.

Pea kõigi kaubeldud aktsiate hinnad reedel tõusid -- vaid Kalev andis veidi tagasi (-0,33%) ja Saku õlletehase aktsia keskmine hind ei muutunud. Kõige suurema sammu ülesse tegi Norma aktsia, mille hind on viimastel päevadel tasakesi, kuid stabiilselt kerkinud. Suurima käibega väärtpaber oli reedel Hansapanga aktsia -- 3,93 mln kr (börs+börsiväline turg).

Hetkel kuum