• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Warmek 60 sobib ka kortermajade kütteks

  Warmek 60 uudsus seisneb selles, et erinevalt teistest kateldest on suudetud katla sekundaarpõlemiskambris tekitada tugev turbulentsiefekt. See on andnud katlale lisavõimsust ning soodustanud kütteaine jäägitut põlemACist.
  Lisaks on katlal Warmek 60 põlemisõhu kanalid ehitatud ahenevana, mis tagab, et soojusülekande käigus gaasi rõhk ei vähene.
  Kaks uuendust on võimaldanud saavutada oma mõõtmete kohta suure võimsuse ning tunduvalt suurema kasuteguri (80--81%) tahkekütuse põlemisel.
  Warmek 60 on valmistatud 5mm terasplekist, korpus on vooderdatud soojusisolatsiooniga ja kaetud värvitud katteplekkidega.
  Katel on konstrueeritud universaalsena, st võimaldab kütta nii vedelkütuse, gaasi, turba- või saepurubriketiga, tükkturbaga kui ka halupuudega. Ettevalmistamisel on modifikatsioon hakkepuiduga kütmiseks.
  Warmek 60 võib kasutada niihästi eramute kui ka väiksemate ning keskmise suurusega mitmekorteriliste majade ning ühiskondlike hoonete küttesüsteemide rajamisel ja rekonstrueerimisel.
  Eramu kütte- ja veevarustussüsteemi väljaehitamisel võimaldab Warmek 60 katel loobuda tarbevee soojendamise lisaseadmetest (elektriboilerid).
  Mitmekorteriliste majade küttesüsteemide väljaehitamisel või rekonstrueerimisel sobib Warmek 60 eelkõige majadele, mis on ehitatud iseseisva katlamajaga või saavad sooja pikast ning halvasti isoleeritud keskküttetrassist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.