1. oktoober 1996 kell 22:00

Ka kerge saelauaga saab täpse saagimistulemuse

saagimissügavus: 0--70 mm

võimsus: 1800 W

mõõtmed: 690x500x375 mm

kaal: 34,5 kg

hind: 23 300

Umbes 85% kõigist teisaldatavatest saelaudadest kannatavad ülekoormuse all. Samas on töömehed probleemi ees, sest täpsussaed on väga rasked. Festo uus 1800W mootoriga saelaud Compact S 70 kaalub ainult 34 kg, samas on ta sama üldise kasutamisega nagu statsionaarne saelaud.

Tugev alumiiniumterasest korpus ja kuullaagritel juhtimine tagab väga täpse saagimistulemuse. Liugsaes saeb saetera ülevalt alla ja saagimisjälg on väga täpne kogu pikkuse ulatuses. Pikisuunaliste saagimiste korral kinnitatakse liugsaag keskasendisse ja muudetakse ta nii lauasaeks.

Sobivat saetera kasutades võib CS 70 EBga saagida lisaks puule ka näiteks plastmassi, alumiiniumit. Kiirust saab reguleerida vastavalt materjalile MMC-elektroonika abil.

Saelaual Compact S 70 juures on võimalik kasutada kahepoolset tolmu eraldust ja tolmuimejaga liitmist.

Alla lastavad ja eriti tugevad jalad annavad saele võimaluse olla teisaldatav saelaud.

Hetkel kuum