• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  HEX ja DAX tõusevad

  Dollar oli eile hommikul taas veidi tugevam, ületades 1,53 DEMi ehk 12,24 krooni raja. Päeval oli dollar kammitsetud kitsastesse piiridesse, makstes õhtul 12,26 krooni. Rekordkõrgustesse tõusid üleeile Saksa aktsiad: DAX-indeks finisheerus 2676,50 punktil, päeva jooksul läbis DAX ka 2680 punkti.
  Soome mark ja Rootsi kroon jäid eile praktiliselt oma kohtadele, võrdudes vastavalt 2,683 ja 1,852 krooniga. HEX liikus päris suurte tõusude ja mõõnadega, ent lõpetas päeva 2203 punktiga, olles 0,52 protsendiga plussis. HEX suutis alistada taas 2200 raja, life high on 2346,26 punkti 15. septembrist 1995. Stockholmi börs muutus vähe, +0,1%, 2081 punktini.
  Hansapanga aktsia sulgemishind tõusis 60 penni, 37 margani, see vastas 99,27 kroonile. Tehingute maht oli 3900 aktsiat. Ühispanga aktsia hind jäi samale tasemele, 8,50 marka, mis vastas 22,81 kroonile. Kaubeldi 11 500 aktsiaga.
  Rubla kuss oli eile oksjonil 5413 RUR/USD, tänane ametlik kurss on 5417.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nordecon ehitab kaitseväele 10 miljoni eest laod
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.