7. oktoober 1996 kell 22:00

Leedu inflatsioon 22,3 protsenti aastas

Augustis tarbijahinnaindeks ei muutunud, juulis registreeriti 0,1- ja juunis 0,4protsendiline tõus. Üheksa kuu inflatsioon ulatus 10,7 protsendini ning aastainflatsioon (septembrist septembrini) 22,3 protsendini.

Rõivaste ja jalatsite hinnad tõusid septembris 1,2 ning transpordi- ja sideteenused 1,1 protsenti. Kulutused eluasemele, kütusele, energiale, majapidamistarvetele ja olmeteenustele suurenesid 0,6 protsenti.

Alkohoolsed joogid ja tubakatooted kallinesid 0,3 protsenti ning meditsiiniteenused 0,2 protsenti.

Muude kaupade ja teenuste hinnad tõusid septembris 0,3 protsenti.

Üheksa kuuga on Leedus teistest enam kallinenud transport ja side (16,9 protsenti) ning toiduained (11 protsenti), vähem kallinesid aga haridus, vaba aja veetmine ja kultuuriteenused (7,3 protsenti) alkohoolsed joogid ja tubakatooted (7,5 protsenti). BNS

Hetkel kuum