• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti digitaalkaart Office'is kasutamiseks

  Eesti digitaalkaart ja sellega seotud andmetabelid on mõeldud Microsoft Office 95s sisalduva DataMapi tarbeks. DataMap on MS Office 95 lisaprogramm, mis võimaldab kasutada olemasolevaid kaarte kasutaja oma andmetabelitel põhinevate teemakaartide moodustamiseks.
  Regio DataMapi digitaalkaart hõlmab Eesti suuremaid teid, kõiki linnu ja suuremaid asulaid, maakondade- ja valdade piire ning nimetusi jms. Kaardile lisaks kuuluvad komplekti ka mitmed näidis-andmetabelid, mis kajastavad Eesti rahvastiku ja administratiivjaotusega seonduvat. Kaardile saab lisada märgiseid, tekste, legende, kombineerida omavahel mitut teemakaarti, muuta kaardi mõõtkava ja värve, koostada salvestatavaid kaarte endale vajalike punktide kohta jne. Selliselt saadud kaart on 100% OLE-objekt ning seda saab kasutada kõigis OLE-objekte toetavates programmides (Word, PowerPoint, CorelDraw, MS Project jne), sh ka vanemates Office'i rakendustes.
  DataMapi andmetabelid ja digitaalsed kaardid võimaldavad näiteks teha Excel 7.0 ja Accessi tabelite baasil ruumiandmete visualiseerimist ning ärilisi analüüse. Sellise töö tegemine võtab ka kogemusteta kasutajal aega vaid mõne hetke.
  Standardversioon sisaldab: linnad, vallapiirid, maakondade piirid, Eesti maismaa-ala ja saared, demograafilised tabelid valdade, maakondade ja linnatüüpi asulate kohta, sh vanuseline jaotus ja eestikeelne kasutus- ja installeerimisjuhend. Info täpsus on 1:100000. Proversioonil on lisaks suuremad asfalt- ja kruusateed, lennujaamad ja suuremad sadamad, alevid, alevikud, külad (klassifitseeritult), jõed, järved ja merepiirkonnad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.