• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AS Marlekor lubas tasuda elektrivõla

  RE Energiamüük vähendas eile pooleks päevaks ASile Marlekor antavat elektrienergiat, hiljem jõuti kokkuleppele, et Marlekor tasub 1,5 miljoni krooni suuruse elektrivõla järgmise nädala lõpuks.
  Tallinna elektrivõrgu dispetsherpuldist lülitati üks Marlekori suunduv kõrgepingekaabel välja kell 10.30 ja taaslülitati viis tundi hiljem, teatas elektrivõrgu valvedispetsher. Selleks ajaks jõudsid pooled kokkuleppele, et Marlekor tasub oma võla kümne päeva jooksul.
  Kui Marlekor kokkuleppest kinni peab, võib probleemi lõpetada, ütles Energiamüügi Tallinna osakonna juhataja Veljo Sedrik ETA-le. Ta lisas, et Marlekor tasus eile 400 000 krooni ja ülejäänud summa laekub järgnevate päevade jooksul.
  Marlekori tööd osaline elektrikatkestus ei häirinud, kommenteeris ettevõtte suurosanik ja president Peter Sedin eile. Väljalülitatud kaabel valiti välja koos Marlekori energeetikuga, et mitte häirida tootmist, kinnitas RE Eesti Energia ökonoomikadirektor Enn Kallikorm.
  Äripäeva andmetel oli elektrikatkestuse tagajärjel vooluta ka üks tootmisüksus. Seal oli tootmine juba varem lõpetatud, kinnitas Peter Sedin.
  Elektrienergia andmise vähendamise taga pole midagi muud peale ettevõtte võla, mida Energiamüük tahab kätte saada, teatas Enn Kallikorm. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Kruuda, Pärna ja Uibo kriminaalasi ärkas uuesti ellu
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.