• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Norma aktsia tõuseb stabiilselt

  ASi Norma aktsia keskmine hind näitab stabiilset tõususuunda ning jõudis eile väärtpaberiturul 24,61 kroonini.
  Forekspanga peadiileri Tõnu Vanajuure sõnul on aktsia praegusel hinnatasemel veel odav. Hetkel tehakse suuremaid ostutehinguid ka suhteliselt kõrgelt tasemelt, mis lubab oletada, et on suuremad investorid, kes hindavad aktsia tulususe taset kõrgemaks kui aktsiaga seotud Venemaa risk, lisas ta.
  Aktsia spekulatiivsusest annab tavaliselt ülevaate hinna suur kõikumine periooditi. Norma aktsia hind liigub stabiilselt ilma järskude tõusude või langusteta.
  Ühispanga analüütik Urmas Simpson ütles, et kuigi kasuminäitajate poolest on Norma aktsia odav, kompenseerib selle risk Vene turul.
  «Aktsia hind võib tõusta 25 kr piirimaile, kuid siis tuleb juba vastu tugev müügisurve. Ettevõtte majandusnäitajaid arvestades peaks 24,5--25 krooni olema aktsia normaalne hind,» lisas Simpson. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.