• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETFC Grupil oma büroohoone

  ETFC Grupi juhatuse esimehe Ants Laose sõnul loodab kontsern oma hoonet välja rentides teenida kulutused tagasi kuue aastaga.
  Laos ütles, et seni ASile Tallinna Piimatööstus kuuluv büroohoone Pärnu mnt ääres kantakse varsti üle ETFC Grupi bilanssi.
  Hoone kasulik pind on 1200 m² ning lisaks ETFC Grupile hakkab seda kasutama veel seitse firmat. Praegu on rentnikud hoone renoveerinud AS Deena, AS Tallinna Karastusjoogid, AS A-Spets, AS Antitec ja Salva Kindlustus.
  AS ETFC Grupp haldab viit ettevõtet: Tallinna piimatööstust, Rakvere lihakombinaati, Kalevi kommivabrikut, Epeksi mahlatehast ja Tartu külmhoonet. Kontserni omanikud on ASid Epeks ja Talinvest.
  1996. aasta esimese poolaasta seisuga oli ETFC Grupp konsolideerimata bilansi järgi 5 miljoni kroonises kasumis, aasta lõpuks prognoosib grupp ettevõtete kogukäibeks 1,5 mld krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Brenti nafta hind tõusis kolme aasta tippu
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi