• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Naabrid heas hoos

  Dollar jätkas oma võidukäiku Euroopa turgudel ja tõusis üle 1,54 DEMi, s.o 12,32 krooni. See märgib viimase kuue nädala tipptaset. Shveitsi frangi suhtes oli dollar pea kahe aasta kõrgeimal tasemel 1,312 CHF/USD.
  Soome mark ja Rootsi kroon said dollari tõusust samuti veidi osa: FIM tugevnes mõned sendikümnendikud 2,670, SEK 1,837 kroonini. Helsingi ja Stockholmi börsid läksid eile õhtuks vastassuunas: Helsingi tõusis 1,04%, uuele rekordtasemele 2431 punkti, Stockholm tegi päeva jooksul samuti rekordi umbes 2294 punktiga, langes aga õhtuks keskeltläbi pool protsenti 2274 punktini. Hansapanga aktsia sulgemishind oli 50 marka ehk 133,50 kr, tehinguid 1000 aktsiaga. Ühispanga aktsia sulgemishind oli 9 marka ehk 24,03 kr, tehinguid 5000 aktsiaga.
  Rubla kursiks jäi Moskva oksjonil 5514 RUR/USD, mis on veidi madalam tänasest ametlikust kursist 5513 RUR/USD.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Börs: USA aktsiad lõpetasid korraliku langusega
Wall Streeti suurimad indeksid lõpetasid teisipäeva miinuses, nafta hind hüppas aga enam kui 2protsendi võrra. Investorite fookuses on kolmapäeval lõppev Föderaalreservi kohtumine ning geopoliitilised pinged, vahendab Reuters.
Wall Streeti suurimad indeksid lõpetasid teisipäeva miinuses, nafta hind hüppas aga enam kui 2protsendi võrra. Investorite fookuses on kolmapäeval lõppev Föderaalreservi kohtumine ning geopoliitilised pinged, vahendab Reuters.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.