• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Väärtpaberiturg jätkas tõusvalt

  Aktsiahindade tõus Tallinna väärtpaberibörsil jätkub. Eile kerkisid uute kõrgeimate hindadeni viis börsi erinevates nimekirjades noteeritud aktsiat ja kaks börsi vabaturu aktsiat. Rekordi püstitasid taas ka mõlemad ÄP indeksid -- üldindeks tõusis 3,64 punkti, 472,22 punktile ja pangasektori indeks 5,1 punkti, 519,07 punktile.
  Börsisüsteemis registreeriti 16 aktsia ja 2 võlakirjaga kokku 293 tehingut. Börsi päevakäive oli 39 268 852,56 miljonit krooni ja vabaturu päevakäive 4 682 216,2 mln krooni.
  Nii tehingute arvult (51) kui ka käibelt (15,10 mln kr) oli enimkaubeldud Hansapanga aktsia. Elavas kauplemises jätkas tõusvalt ka aktsia hind. Päeva lõpus tõusis see paaris tehingus rekordilise 159 kroonini. Börsi sulgemisel fikseeriti hind 158,1 kr tasemel (päevaga +1,67%).
  Suurim tõusja Forekspanga aktsia, mille hind tõusis päevaga 5,03%, 112,8 kroonile. Uus kõrgeim hind registreeriti 115,5 kr tasemel. Forekspank teatas eile, et avaldab 1997. aasta kasumiprognoosi jaanuari alguses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Brenti nafta hind tõusis kolme aasta tippu
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi