8. jaanuar 1997 kell 22:00

Maailma 25 parimat firmajuhti

Paljude kandidaatide seast jäeti kõigepealt välja need, kes saavutasid väga häid tulemusi tänu välistele teguritele, näiteks aktsiaturu kiirele tõusule.

Ilmnes, et lisaks heade majandustulemuste saavutamisele oli kõigile tippjuhtidele iseloomulik ka paindlik, uuendusmeelne ning kliendi huvidest lähtuv juhtimisstiil.

25 parimat on: Norm Augustine, Lockheed Martin; Gordon Bethune, Continental Airlines; Paolo Cantarella, Fiat; John Chambers, Cisco; Phil Condit, Boeing; Chris Davies, Gulfstream Aerospace; Michael Dell, Dell; Bob Eaton ja Bob Lutz, Chrysler; William Esrey, Sprint; Bill Gates, Microsoft; Lou Gerstner, IBM; Ray Gilmartin, Merck; Andy Grove, Intel; Christina Gold, Avon; Nobuyuki Idei, Sony; Phil Knight, Nike; Ken Lay, Enron; Bob Lipp, Travelers/Aetna; Hiroshi Okuda, Toyota; sir Richard Sykes, Glaxo Wellcome; Dan Tully, Merrill Lynch; Sandy Warner, J.P. Morgan; Jack Welch, General Electrics; Helmut Werner, Mercedes-Benz ja Al Zeien, Gillette. BW

Hetkel kuum