21. jaanuar 1997 kell 22:00

Sünkroniseeritud info arvutis ja märkmikus

Pilot 5000 on kaasaskantava märkmikarvuti, mida võib edukalt ühendada ka laua- või sülearvutiga. U.S. Roboticsi uue toote puhul kasutatakse nn HotSync-tehnoloogiat, mis võimaldab sünkroniseerida märkmikarvuti informatsiooni lauaarvuti andmetega ja vastupidi.

Informatsiooni sünkroniseerimine toimub kohe pärast laiendusbaasile asetamist lihtsa nupuvajutusega.

U.S. Robotics Pilotiga on kaasas ka tekstisisestus tarkvara Graffiti, mis võimaldab teksti sisestada otse ekraanile kirjutades. Piloti failid on ühildatavad Microsoft Office'i programmide ja mitmete populaarsete ajajuhtimise programmidega, nagu Lotus Organizer, Microsoft Schedule+, Ascend jms. Märkmikarvutiga on võimalik ühendada ka lisaseadmeid, nagu piipar, modem, jms.

Hetkel kuum