25. veebruar 1997 kell 22:00

15tolline monitor

Kvaliteet -- Vaadates mitut korraga ostetud samatüübilist monitori, võib avastada, et mõni neist näitab märksa halvemat pilti (pilt udune, kuju ei anna õigeks reguleerida, kiired lahus, värvipinnad laigulised jne). Ostja kohus peaks olema lasta see müüjal kähku garantii korras ümber vahetada või korda teha.

Vilkumine -- Ära vaata vilkuvat pilti! Kui sulle vähegi tundub, et pilt väreleb, lase hooldushingel õige kaadrisagedus seada -- ja sulle tõestada, et see nüüd tõesti vähemalt 75Hz on, sest enamik firmade hooldushingi ei jaga kahjuks suurt midagi monitori värelusest.

Valgus -- Ka vana ja kehvema monitori pildi saab palju mõnusamaks, kui korraldada veidi ümber ruumi valgustust ja asendada näiteks praegu monitoril peegelduva valge läikiva lauakatte tume-matiga.

Hetkel kuum