• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jahutööstur osaleb leivatehases

  Jaansoo sai leivatehase aktsiad ettevõtte endise juhi ja põhiaktsionäri Ahto Päri leselt Silja Pärilt tingimusega need tagastada, kui Päril peaks neid vaja minema.
  Jaansoo ütles, et Viru Pagari enamusaktsiate omandamise taga on huvi ettevõte efektiivselt tööle panna ning kasutada võimaluse korral toormena Tamsalu Terko jahu.
  «Kõigepealt peab aru saama, mis seal üldse tehtud on,» lausus Jaansoo. «Midagi on seal mäda, kuidas muidu nad viimastel aastatel nii palju turgu on kaotanud.»
  Uuele omanikule annab volitused juuni alguses kogunev ASi Viru Pagar aktsionäride üldkoosolek.
  Silja Päri tunnistas, et tal ei õnnestunud ostuhuviliste puudumise tõttu Viru Pagari aktsiaid müüa ning ta otsustas anda need kasutada Aadu Jaansoole kui perekonnatuttavale. «Meil jäi selline kokkulepe, et kui ma tahan neid tagasi saada, siis ma saan need tema käest tagasi,» täpsustas Päri.
  Viru Pagari juhataja Urmas Nurk ütles, et tema teada ei kavatse uus omanik ettevõttes suuri muudatusi ette võtta ja kindlasti jätkatakse tehases leiva ja saia valmistamist.
  ASi Viru Pagar eelmise aasta brutokäive oli 19,5 miljonit krooni ja kasum paarsada tuhat krooni. Ettevõtte aktsiakapital on 5,7 miljonit krooni ja seal töötab 90 inimest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.