• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tasmo ärigrupp avab ilma loata kaubanduskeskuse

  Rain Seier Tallinna linnaplaneerimisametist ütles, et Tasmo ärigrupi projektijuhile Anatoli Tambeltile on saadetud järelepärimiskiri. Kui Tambelt sellele ei vasta, saab linnaplaneerimisamet määrata Tasmo ärigrupile vähemalt 280 krooni trahvi, lausus Seier.
  «Saame nende tegevust takistada ka teatades nende ebaseaduslikust tegevusest linnaosa valitsusele, kes võib neile jätta kauplemisloa andmata,» lisas Seier.
  Tasmo ärigrupi projektijuht Anatoli Tambelt ütles, et firma tegeleb praegu projekteerimis- ja ehitusloa kordaajamisega. Tema sõnul on firma juba leidnud kaubanduskeskusse rentnikud ja praegu sõlmitakse nendega rendilepinguid.
  Tambelti ütlust mööda sõltub kaubanduskeskuse avamise aeg rentnikest. «Need rentnikud, kelle müügiboksid on valmis, hakkavad juba sellel nädalal sisse kolima,» lisas ta.
  Veidi maad eemal asuva Meka kaubanduskeskuse direktor Margus Jakobsoo ei pea Tasmo kaubanduskeskust konkurendiks. «Las nad ehitavad oma kaubamaja valmis ja tegutsevad mõnda aega, siis on näha, kas nad on meie konkurendid või mitte,» ütles ta. «Tasmo puhul on minu meelest tegemist rentnike petmisega.»
  Jakobsoo sõnul on inimesed Tasmo kaubanduskeskusest käinud Meka keskuses ja agiteerinud kauplejaid enda juurde üle tulema.
  Tasmo kaubanduskeskuses hakkab Anatoli Tambelti andmetel kauplema 54 firmat, kellest osa on üle tulnud veidi maad eemal asuvast Meka kaubanduskeskusest ja ASile RETi Arengugrupp kuuluvast City kaubanduskeskusest.
  Tambelti sõnul on Tasmo kaubanduskeskuses rendihind 190 krooni ruutmeeter, Meka kaubanduskeskuses maksab ruutmeeter 250 krooni. Kummagi hinna puhul pole arvestatud elektri-, valve-, parkimis- ja muid kulusid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Aasia aktsiad langesid koos USA futuuridega
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Tõnu Õnnepalu: meie isiklik elu on üks erakordne asi
Pärnu juhtimiskonverentsi otsad tõmbas kokku armastatud kirjanik Tõnu Õnnepalu, kes soovitas unistada: nagu võib juhtuda, et hommikul on peas täiesti uus mõte, mida seal enne polnud, nii on ka ilmsi unistamisega.
Pärnu juhtimiskonverentsi otsad tõmbas kokku armastatud kirjanik Tõnu Õnnepalu, kes soovitas unistada: nagu võib juhtuda, et hommikul on peas täiesti uus mõte, mida seal enne polnud, nii on ka ilmsi unistamisega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.