• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lepiksoni kohta ei tule esialgu kriminaalasja

  Äripäevale teadaolevalt langetab prokuratuur otsuse kriminaalasja mittealgatamise kohta homme või hiljemalt esmaspäeval.
  Eesti ametkonnad on teinud majanduspolitsei kaudu Soome järelepärimise, saamaks Kuusakoski Oy käest originaaldokumendid firma raha ja metalli liikumise kohta. Kriminaalasja algatamise juurde tullakse tagasi siis, kui Soomest on dokumentide originaalid või nende kinnitatud koopiad laekunud.
  Riigiprokuröri asetäitja Alar Kirs ei kinnitanud eile ega lükanud ümber infot, nagu langetaks prokuratuur lähipäevadel otsuse kriminaalasja mittealgatamise kohta Lepiksoni suhtes. Tema sõnul on ASi Avantek International esindaja vandeadvokaat Margus Heek esitanud prokuratuurile rohkelt materjale, valdavalt valguskoopiad. Mõned neist on notariaalselt kinnitatud, lisas Kirs.
  Riigiprokurör Indrek Meelak on varem viidanud, et kui Lepikson ongi viis aastat tagasi toime pannud kuriteo, milles Avantek International teda praegu süüdistab, võib see olla aegunud. Täpsemalt Meelak öeldut ei selgitanud. Lepiksoni lahkumisest Avantek Internationalist saab järgmisel kuul viis aastat.
  Mart Siimann ütles eile pressikonverentsil, et usub siseminister Robert Lepiksoni süütusesse. «Usun, et kriminaalasja ei algatata, ent täielikult ma selle eest vastutada ei saa,» sõnas peaminister.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.