• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuumus meelitab investorid randa

  Kauplemine Tallinna börsil muutus eile veelgi loiumaks. Börsil ja vabaturul registreeriti vaid 215 tehingut päevakäibega 26 255 759,51 kr. Kui vaadata eelmist suve, siis on näha, et just juunis olid järelturu käibed väikseimad ja tehinguid kõige vähem.
  Üleeile päevakäivet suhteliselt kõrgel hoidnud Hoiupanga ja Hansapanga aktsia käibed kuivasid eile samuti. Hoiupanga käive 8,07 miljonit krooni ja Hansapangal 6,4 miljonit krooni.
  Üle miljoni krooni ulatusid ka kõigi teiste pangaaktsiate käibed.
  Börsi põhinimekirjas tegi suurima tõusu Hansapanga aktsia -- 1,57% 132,9 kroonile. Hinna tõusu toetas teade Hansabank-Latvija maikuu 140 200-latise (3,38 mln kr) puhaskasumi kohta. Viie esimese kuuga on Hansabank-Latvija teeninud 10,89 mln kr puhaskasumit.
  Päeva kokkuvõttes olid börsisüsteemis 8:7 ülekaalus tõusjad. See kajastus ka ÄP indeksis, mis esmaspäevaga võrreldes kerkis 4,02 punkti ehk 0,52% võrra 771,7 punktile. B30 indeks lõpetas päeva 101,39 punktil (-0,95%).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi