• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sadamaala planeering kinnitati

  Eelnevalt on Tallinna kesklinna sadamaala detailplaneeringu heaks kiitnud kesklinna halduskogu. ASi TSM juhatuse esimees Einar Vettus avaldas lootust, et detailplaneering saab lõpliku kinnituse veel enne puhkuseperioodi. Tallinna volikogus tuleb sadamaala detailplaneering arutusele 26. juunil.
  Ainsana on detailplaneeringus küsitavuse tekitanud üle kesklinna sadama Admiraliteedi basseini kanali viiv sild, mis idee kohaselt peab liikluse südalinnast eemale juhtima.
  Kavandatav sild jääks osaliselt Tallinna kesklinna sadama territooriumile ja, nagu kinnitas linnapea nõunik Tõnu Karu, segaks laevade sissesõitu ja sadama tehnovõrkude tööd.
  Eelmise aasta septembris Kodumajagrupi ASi alustatud kohtuvaidlused, milles seati kahtluse alla sadamapiirkonna hoonestamisõiguse ideekonkursi tulemused, on lükkunud tänavu sügisesse.
  Kodumajagrupi esindaja Monika Sehver advokaadibüroost Raidla & Partnerid on tunnistanud, et neil pole veel välja töötatud strateegilist tegevuskava juhuks, kui TSMi detailplaneering enne kohtuvaidluse jätkumist lõplikult heaks kiidetakse.
  TSMi ja Kodumajagrupi esindajad on linnavalitsuse algatusel korduvalt kohtunud, kuid kohtuvälise lahenduseni pole seni jõutud.
  Tõnu Karu avaldas eile lootust, et pooltevahelist kohtuvälist lahendit on siiski võimalik leida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.