• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kriminaalasja uurija eitab dokumentide kaotsiminekut

  «Keegi pole meie poole pöördunud kaebusega selle kohta, et meilt oleks dokumente kaotsi läinud,» väitis uurija kohtus. Ant kinnitas, et kuigi Tartu prefektuuri saali oli kuhjatud eri firmade dokumentide kaustu, ei saanud dokumendid seal segamini minna.
  Anti sõnul palus politsei Tartu linna ja maakonna maksuameti ning Tartu linnavalitsuse rahandusosakonna spetsialiste appi Tartu soojamajandust puudutavaid dokumente revideerima. Politsei viis 1995. aasta lõpus Veeberile kuuluvast ASist Giga ära 1994. ja 1995. aastat puudutavad raamatupidamisdokumendid.
  Tartu prefektuuri majanduspolitsei vaneminspektor Arved Ant oli Veeberi kriminaalasja uurija algusest kuni lõpuni. Praegu töötab Ant keskuurimisbüroo eriti tähtsate asjade uurijana.
  Ant kutsuti kohtusse tunnistusi andma riikliku süüdistaja Ene Timmi taotlusel. Eelmisel nädalal tunnistas Giga pearaamatupidaja Aita Tamm, et uurija näitas talle esimesel ülekuulamisel ASi Giga ja ASi Toruarmatuur vahel sõlmitud ostu-müügilepingut koos Toruarmatuuri kassasissetuleku orderi kontsudega, teisel ülekuulamisel dokumentide koopiaid, mille juures kontse polnud.
  Ant ütles kohtus, et rohkem kui üht Toruarmatuuri kassasissetuleku orderi kontsu tema näinud pole.
  Süüdistuskokkuvõtte kohaselt on Veeber Giga ja fiktiivse firma Toruarmatuur vahelisi ostu-müügilepinguid fabritseerides tekitanud riigile kahju saamata jäänud tulu- ja käibemaksu näol 793 706 krooni. Veeberit süüdistatakse maksupettuses, ametialases võltsimises ja kelmuses. Kohus jätkab täna tunnistajate kuulamisega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.