• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa paberitoodang suureneb lähiaastatel

  CEPI usub, et aastail 1997--1999 suureneb peamiste paberiliikide toodang 21,5 miljonilt tonnilt (1997) 23,4 miljonile tonnile (1999). Paberitoodangu maht peaks kolme aastaga kasvama 9,1%, mis järgib nõudluse kasvu. See tähendab ka ühtlast hinnatõusu.
  1999. a peaks ajalehepaberi tootmise maht küündima praeguselt 9,6 miljonilt tonnilt 10,1 miljonile ja läikiva paberi tootmise maht vastavalt 3,8 miljonilt tonnilt 4,2 miljonile. Kriitpaberi toodangu oodatav kasv on 6,8 miljonilt tonnilt 7,6 miljonile.
  CEPI on seisukohal, et ajalehepaberi nõudlus kasvab aastas umbes 2--3%, mis peaks tagama pakkumise ja nõudluse tasakaalu. Euroopa tootjatele on hea sõnum see, et USAs püsib tugev nõudlus, mistõttu Kanada paberitootjatel ei teki ülejääke, mida Euroopasse tarnida.
  Kõige kiiremat tootmismahu kasvu ennustab CEPI kriitpaberile. Aastail 1996--1999 peaks kriitpaberi tootmine suurenema umbes 6,2%. KL
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.