• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  E-maili saab saata faksi kaudu

  Faksi serveri miinimumkonfiguratsioon:
  - Pentium-tüüpi protsessor
  - Operatiivmälu: 32 MB
  - Vaba ruumi kõvakettal: 50 MB
  - Windows NT 4.0
  - U.S. Robotics tüüpi faksmodem
  - Eesti turule on tulnud uus faksisüsteem, mis võimaldab elektronposti saata faksi kaudu. Faksisüsteemi kasutaja saab valida, kas kiri saata elektronposti või faksiga ning see omakorda võimaldab kiirelt suhelda eri eelistusi omavate äripartneritega.
  Uusim tehnoloogia kasutab graafilist kasutajaliidest ning server töötab Windowsi keskkonnas, mis omakorda teeb kasutajale süsteemi haldamise lihtsaks. Faksisüsteemi saab kasutada igast personaalarvutist (Windows, OS/2 Waro, DOS jne), mille jaoks on olemas elektronposti saatmise programm. Kirjad koostatakse arvutis, kasutades selleks elektronposti tarkvara (Eudora, Pegaus, Microsoft, Netscape jne) või Windowasi programme (MS Office, Word Perfect, Lotus Smart Suit jne). Kasutaja valib saatmisviisi, sisestades adressaadi e-posti aadressi või faksinumbri ning vajutab postitamise nupule. Faksisüsteemi server töötab Windows NT 4.0 keskkonnas ja seega võimaldab kiiresti fakse saata. Faksisüsteem ei eelda, et on Interneti ühendus. Süsteem sobib nii väikesesse firmasse kui ka suurde.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.