• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  E-maili saab saata faksi kaudu

  Faksi serveri miinimumkonfiguratsioon:
  - Pentium-tüüpi protsessor
  - Operatiivmälu: 32 MB
  - Vaba ruumi kõvakettal: 50 MB
  - Windows NT 4.0
  - U.S. Robotics tüüpi faksmodem
  - Eesti turule on tulnud uus faksisüsteem, mis võimaldab elektronposti saata faksi kaudu. Faksisüsteemi kasutaja saab valida, kas kiri saata elektronposti või faksiga ning see omakorda võimaldab kiirelt suhelda eri eelistusi omavate äripartneritega.
  Uusim tehnoloogia kasutab graafilist kasutajaliidest ning server töötab Windowsi keskkonnas, mis omakorda teeb kasutajale süsteemi haldamise lihtsaks. Faksisüsteemi saab kasutada igast personaalarvutist (Windows, OS/2 Waro, DOS jne), mille jaoks on olemas elektronposti saatmise programm. Kirjad koostatakse arvutis, kasutades selleks elektronposti tarkvara (Eudora, Pegaus, Microsoft, Netscape jne) või Windowasi programme (MS Office, Word Perfect, Lotus Smart Suit jne). Kasutaja valib saatmisviisi, sisestades adressaadi e-posti aadressi või faksinumbri ning vajutab postitamise nupule. Faksisüsteemi server töötab Windows NT 4.0 keskkonnas ja seega võimaldab kiiresti fakse saata. Faksisüsteem ei eelda, et on Interneti ühendus. Süsteem sobib nii väikesesse firmasse kui ka suurde.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Me ei tohi harjuda heade juhtidega
Peaksime ootama ja nõudma head juhtimist, kuid ei tohi sellega ära harjuda, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Siis me ei märkaks ega hindaks häid juhte vääriliselt.
Peaksime ootama ja nõudma head juhtimist, kuid ei tohi sellega ära harjuda, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Siis me ei märkaks ega hindaks häid juhte vääriliselt.
USA aktsiaturud jätkasid langust
USA tähtsamad aktsiaindeksid jätkasid täna taandumist pärast eilset järsku langust.
USA tähtsamad aktsiaindeksid jätkasid täna taandumist pärast eilset järsku langust.
Me ei tohi harjuda heade juhtidega
Peaksime ootama ja nõudma head juhtimist, kuid ei tohi sellega ära harjuda, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Siis me ei märkaks ega hindaks häid juhte vääriliselt.
Peaksime ootama ja nõudma head juhtimist, kuid ei tohi sellega ära harjuda, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Siis me ei märkaks ega hindaks häid juhte vääriliselt.
Tootjahinnad on aastaga tõusnud kolmandiku võrra
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Kodulaenude intressid langesid, Euroopa keskmiseni pikk tee minna
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.