• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinnas avatakse uus automaja

  Tallinnas Mustamäe tee ja Kadaka tee nurgal avatakse täna ASide Noktett ja Salome Auto uus automaja, kus paikneb varuosade kauplus ja rehvitöökoda. ÄP
  Daimler-Benz AG võtab tagasi 176 000 luksusklassi Mercedest probleemide tõttu autode pidurisüsteemis. Defekt seisneb selles, et pidurid võivad reageerida ülevõimendatult kergele pedaalipuudutusele. Sõidukid tuleks saata firmasse tagasi, kus neile paigaldatakse uued pidurisüsteemi osad.
  Piduriprobleemid puudutavad mitut Mercedese mudit. Esmakordselt (1996. aastal) märgati probleemi S-klassi luksussedaani ja SL kabrioleti juures. Märtsis tuvastati viga E-klassi autode juures, juunis leiti viga ka C-klassi sedaani ja CLK kabrioleti juures. Reuter-BNS
  Piirivalveamet ostab avaliku konkursi kaudu ligi seitsme miljoni krooni eest 20 uut maastikuautot. Konkursile esitasid oma pakkumuse Toyotasid müüv ELKE Auto ja Nissaneid müüv Fakto, ütles piirivalveameti hankeosakonna ülem Egon Müür.
  Müüri sõnul ostab piirivalve autod liisinguga, mille tingimuste kohta ootab praegu firmadelt täpsemat teavet. Kokku läheb hange maksma ligi 7 miljonit krooni, ütles ta. Piirivalve tingimuste järgi peavad ostetavad maasturid olema sarnaste parameetritega nagu Nissan Patrolid, lisas Müür. Otsuse autode ostmise kohta teeb piirivalveamet augusti lõpuks. BNS
  Nissani uus mahtuniversaal Elgrand, mille müügiga Jaapanis alustati mais, on saanud ootamatult hea vastuvõtu osaliseks. Algne plaan oli müüa 5000 autot kuus, kuid juba juuni keskpaigaks ületasid tellimused 17 000 auto piiri. ÄP
  Venemaa kaalub riigi juhtiva autotootja AvtoVAZi võlgade tagasimaksmise tähtaja pikendamist.
  Valitsusallikate teatel antakse ettevõttele 10 aastat ajapikendust võlgade maksmiseks. Selle aasta 1. jaanuaril võlgnes AvtoVAZ föderaaleelarvele 2,85 triljonit rubla, kohalikele eelarvetele 262,2 miljardit rubla ja pensionifondile 870,4 miljardit rubla.
  Võlgade katteks emiteerib AvtoVAZ uusi aktsiaid, mis lähevad riigi kontrolli alla. Interfax-BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.