• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Väärtpaberiinspektsiooni uus juht taotleb uut autot

  Mägi ütles, et suutis läbirääkimistel rahandusminister Mart Opmanniga välja kaubelda kõrgema palga kui peadirektori ametile vastav 5780 krooni. Täpset summat ei nõustunud Mägi ütlema. Ta lisas, et väiksem palk poleks tal võimaldanud peret üleval pidada.
  Mägi ütles, et taotleb ametisse asumisel uut autot, kuna inspektsiooni praegune kahest autost koosnev autopark vajab uuendamist. Mägi sõnul vajab üks auto väljavahetamist, kuna selle remondikulusid arvestades tuleb kasulikum uus auto osta. Selle auto asemele kavatseb Mägi taotleda uue auto ostmist, mis tohib seaduse kohaselt maksta kuni 188 000 krooni. Sellesse hinnaklassi kuuluvad näiteks Mitsubishi Lancer ja Nissan Almera.
  «Mulle pole tarviski uhkemat autot. Selline väike keskauto on täitsa paras,» märkis Mägi.
  Mägi ütles, et ei saa veel rääkida, kuidas hakkab uues ametis tegelema väidetavalt siseinfo põhjal toimunud tehingutega Rakvere lihakombinaadi ja Forekspanga aktsiatega. Mägi lausus, et ei taha oma plaane enne tutvustada, kui rahandusminister Mart Opmann on ta ametisse kinnitanud.
  Rahandusministeeriumi avalike suhete juht Aili Ohlau ütles, et suure tõenäosusega kinnitab rahandusminister uue peadirektori ametisse käesoleval nädalal. Ohlau ütles, et rahandusminister Mart Opmann on Mägi ametisse kinnitamist pooldaval seisukohal ja tunnistab sellega Mägi kandidatuuri esitanud riigikantselei komisjoni valikut.
  Mägi töötab kuni 1. septembrini maaelu arengu ja krediteerimise fondis laenuprojekti juhina. Inspektsioonis tööle asudes hakkab Mägi muu hulgas silma peal hoidma ligi 100miljonilise päevakäibega Tallinna börsil.
  Tallinna väärtpaberibörsi juht Helo Meigas ütles, et väheste väärtpaberialaste kogemustega Marek Mägi kinnitamist inspektsiooni peadirektori kohale ei saa kritiseerida enne, kui Mägi pole oma võimeid selles ametis näidanud. Meigas lisas, et seetõttu võib viibida uue juhi sisuline panus.
  Kuid Meigas prognoosis, et uue peadirektori vähene kogemus ei kujuta Eesti väärtpaberiturule ohtu. Tema sõnul nõuab börs ettevõtete kohta piisaval hulgal andmeid, et ettevõtete tegevus oleks vajalikult läbipaistev.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peapiiskop emeeritus: peame moraalselt toime tulema
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
JPMorgani analüütik: aktsiahinnad ronivad august välja
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
Kristi Saare juhtidele: sul on juba piisavalt, aita nüüd teisi
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Muljetavaldav debüüt: uus Range Rover Sport näitas närvekõditava etteaste käigus oma tegelikku võimekust
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Boroditš: ma ei tea, mida ma valesti tegin, aga ärge muretsege, mina saan hakkama
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.