• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Käsitsi valmistatav leib on saare uhkus

  Pansionaatides on väga head söömisvõimalused, kui te neis ka ööbite.
  Mäe talust saab täislõunasöögi 40 krooniga, Norrenda pansionaadis peab välja andma sadakond krooni, Elle-Malle pansionaadis 70 krooni. Suuremõisa pansionaadi 64kroonine kolmekäiguline lõuna andis silmad ette nii mõnelegi pealinna söögikohale.
  Kui te aga öömajaliste hingekirjas ei ole, saab pansionaadipidajatega ehk kokkuleppe, kui paar tundi varem toidu ette tellite.
  Omapäi reisijatel võib aga kõhutäite leidmisega keerulisemaks minna. Sooja toitu võib otsima minna Sviby külast Laurase talupood-kohvikust. Sadama juures on üks väike putka, kust saab ehk võileiba ja Popsi pood pakub kohvi ja küpsetisi. Hinnad on märksa soodsamad kui Eestimaa kuurortlinnades.
  Saare keskuses Hullos asuv kauplus on lahti kella kuueni ja nädalavahetusel neljani. Nutikas on end varustada karastusjookidega, sest ühel hetkel on kõik müügikohad kas kinni või lagedaks ostetud.
  Vormsi uhkus on leib. Käsitsi tehtud leiba müüakse Laurase talupoes ja taasavatud leivatööstuse poes -- Popsi poes. Mõlemast leiab ka mõned suveniirid, käsitööesemeid ja saare kaardi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.