19. august 1997 kell 22:00

Uus mitme protsessoriga server

Protsessor:- kaks 200 MHz Pentium Pro 256 KB cache

Mälu:- 64 MB ECC (Error Checking and Correcting)

Kõvaketas:- 2 GB hot-plug SCSI

Integreeritud kontrollerid:- kaks Ultra/Wide SCSI

Flopiseade:- 3,5» (1,44 MB)

Võrguadapter:- 100 MB/s PCI

Hind:- 246 000 krooni (käibemaksuga)

NCR Corporationil on valminud uus suure jõudlusega sümmeetriline multiprotsessor (SMP) server S46. NCR S46 on mõeldud suurtele asutustele, mis kasutavad suure jõudlusega infomahukaid rakendusprogramme ja andmebaase, samuti on S46 sobiv fail- ja printserveriks, Interneti ja intraneti serveriks.

Laiendusvõimalused on serveril head ja neid saab teostada lihtsalt ja väheste lisakulutustega. Serveri suure jõudluse tagavad 1--4 Intel Pentium Pro 200 MHz protsessorit 256 KB või 512 KB vahemäluga, 512 KB Flash BIOS, kaks PCI siini ja kaks integreeritud Ultra Fast Wide SCSI kontrollerit.

Kuni kuue 2 GB, 4 GB või 9 GB hot plug kõvakettaga võib sisemist kõvakettamahtu tõsta kuni 54 GBni. Serveri ECC mälu on laiendatav kuni 2 GBni, kaardipesi on kokku 10 (6 PCI ja 4 EISA). Serveril on 4 5,25» seadmepesa, mis toetavad muu hulgas 4/8 MB SCSI DAT, 1 GB QIC Tape, 15/30 GB ja 20/40 GB DLT ning 8 mm lindiseadet. Samuti on S46 serveriga tagatud, et BIOS ja reaalaja kell taluvad aastatuhande vahetumist.

Operatsioonisüsteemidest on toetatud Windows NT, NCR UNIX SVR4, IBM OS/2 SMP, SCO Open Server ja SCO UNIX.

Suure töövõimeaja ja usaldatavuse tagavad käigultvahetatavad kõvakettad, veakontrolli-parandusega operatiivmälu, sisemise ja välise RAI tugi, lisatoiteplokk ning kaugkontrolli ja -juhitavust võimaldav Server Management süsteem. Veakindlust tõstab veelgi klasterdamist võimaldav LifeKeeper tarkvara, mis märkab töös esinevaid häireid, suunab rakendused teisele serverile ja hiljem tagastab töötava serveri klastrisse.

Hetkel kuum