• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Cadillac esitleb uut Seville'i Euroopas

  Esmakordselt Cadillaci ajaloos tutvustab see USA autotootja oma uut mudelit väljaspool USAd. 1998. aasta Cadillac Seville'i esmaesitlus toimub 9. septembril Saksamaal Frankfurdis. Esimesed autod jõuavad müüki hilissügisel, esmalt USAs ja Jaapanis. ÄP
  Renault ja Uruguay firma Nordex sõlmisid litsentsilepingu, mille kohaselt hakatakse Uruguays kokku panema Renault' väikeveokit Express. Peale Uruguay hakatakse autosid turustama ka Argentinas ja Brasiilias. ÄP
  Kontsern Kia alustas Hiinas esimese Lõuna-Korea firmana autode tootmist. Kia Motorsil on kavas koos Hiina äripartneri Yuefa Motorsiga (YMC) valmistada Hiinas aasta lõpuni olemasolevate seadmete baasil 5000 Kia Pridet. Aasta toodangumaht peaks 1999. aastaks kasvama 50 000 autoni.
  Kia osalus koostööprojektides ulatub 30 protsendini. Kia-poolse tegevuse abil peaks kompanii autode turustamine algama tänavu suuremates Hiina linnades ning levima järgmisel aastal üle kogu riigi.
  Kia Groupi koos Kia Motorsiga on alates juulist kimbutanud pankrotioht. Suuruselt Lõuna-Korea kaheksanda tööstuskontserni võlad ulatusid mai lõpus 19 miljardi Saksa marga ehk 152 miljardi Eesti kroonini. dpa-ETA
  Saksa autotööstuses ilmnes tänavu juulis kasv nii tootmis- kui tellimusnäitajate osas. Autotööstuse assotsiatsioon (VDA) kinnitas, et juulis valmistati Saksamaal 434 000 autot ehk ligi 1/5 võrra rohkem kui mullu samal kuul. Autoeksport kasvas 15% ning tellimuste hulk 9% võrra.
  1997. aasta 7 kuu lõikes saavutas Saksa autotööstus aasta arvestuses 5% kasvu ja jõudis 3 miljoni liiklusvahendini. Uusi autosid registreeriti samal perioodil 2 336 000, mis jäi 1% võrra alla eelmise aasta samale näitajale.
  Juulis jõuti uute autode registreerimisel 347 000 autoni, mis ületab eelmise aasta näitajat 7%. dpa-ETA
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.