• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oodatud Võru veemuusika hiilgus ja õnnetus

  23. augustil Võrus Tamula järvel
  Eesti riikliku sümfooniaorkestri esituses dirigent Eri Klasi taktikepi all kõlas Võrus Tamula järvel barokiajastu suure helilooja Georg Friedrich Händeli kaks teost. Muusikat saatis suurejooneline ilutulestik. Külastajaid oli korraldajate hinnangul ca 16 000.
  - kuulaja
  Meelis Paavel
  Jõgeva maavanem
  Kuna kontserdile eelnes pikaajaline ettevalmistus, oli ootusärevus suur. Lootused täitusid, tulemus üllatas meeldivalt. Õhkkond oli sõbralik. Sellises õhkkonnas muusika köitis. Tundus, et kõik tegijad andsid endast parima. Tore, et see just Võrus toimus. Sündmusele andis omamoodi värvi Michael Jacksoni esinemine päev enne, ehkki neid ei võrdleks.
  - kuulaja
  Märt Praks
  ASi Laekakivi juhatuse esimees
  Orkester ja dirigent Eri Klas olid tipptasemel. Kuuldud muusika ja sume augustiõhtu ilutulestikuga pakkus kena elamuse. Paraku oli korralduspooles puudusi, sest esmalt 3. sektoris istudes ei kuulnud muusikat üldse. Vahetasin kohta. Kaugelt tulnud inimene võis tunda end petetuna. Kahju, et ilutulestiku grandioossem, just põhiline osa jäi toimumata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Elektri hind lööb gongi: ongi aeg!
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs lõpetas päeva plussis Balti börsiindeksit vedas alla Ignitis
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
Volikokku pürgijad: Tartust peab saama maailma ja maailmast Tartusse
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.