• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meeskond välistab kitsad oskused

  Vähesed ametikohad on tänapäeval kaastöötajatest sõltumatud. Organisatsioon pole individuaalsete talentide summa, vaid koosneb suurematest või väiksematest meeskondadest, kus töötajad on partnerid, liikudes ühise eesmärgi suunas. Sujuv koostöö on efektiivse tegevuse võti. Koostööaltid meeskonnaliikmed on reeglina multifunktsionaalsete oskustega, paindlikud, ettevõtlikud, kompetentsed ja loovad, mitte aga kitsa valdkonna spetsialistid.
  Selliste meeskondade loomine esitab väljakutse personalivalikule. Täna toimitakse nn ühe lasu printsiibil -- hinnatakse vakantne ametikoht, määratletakse vastutus ja kriteeriumid, millele peab meeskonnaliige vastama. Nende põhjal valitakse enim punkte kogunud kandidaat. Homne päev eeldab kitsalt ametikohaga seotud kriteeriumitest loobumist, sest töö on pidevalt muutuv. Töötajate valikul asetub rõhk väärtustele ja isiksuseomadustele. Valikukriteeriumiks saab suutlikkus sulanduda meeskonda, teha koostööd ja mõjutada meeskonna efektiivsust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.