• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pirita rannahoone peale tulevad bürood

  Hage kinnitas, et nõudlus nende pindade järele on suur, kuid eellepinguid firmadega veel sõlmitud pole. Samuti pole teada, millise hinnaga bürood välja renditakse. Kontoriruumid peaksid valmima järgmise aasta suveks.
  Pirita rannahoone kahe tiiva peale kontorite ehitamine läheb maksma kuni 13 miljonit krooni, kolmandiku ehitusmaksumusest finantseerib Pirita Rannahoone AS omavahenditest, ülejäänud summa saadakse laenuga. Hage sõnul peaks investeering end ära tasuma 5--7 aastaga.
  Kinnisvarabürood peavad kohta soodsaks ning leiavad, et büroopinnad on ainuke võimalus rannahoonele ehitatava kolmanda korruse ärakasutamiseks.
  Seal on ilus vaade, koht asub linnale suhteliselt lähedal, samuti on seal kümme kuud aastas hea parkimisvõimalus, ütles Hillar Viks endanimelisest kinnisvarabüroost. Rannahoone tulevasteks rentnikeks sobiksid eelkõige firmad, kus ei käi palju ühekordseid kliente, näiteks sobiks sinna maamõõdubüroo, lausus ta. «Muidugi, rendihinnaga ei tohi nad vaatamata oma eelistele üle pingutada,» lisas Viks.
  Kinnisvarafirma Uus Maa büroopindade maakler Üllar Aedna ütles, et kui nõudlus selliste pindade järele on olemas ning eellepingud tulevaste rentnikega sõlmitud, on asi väga perspektiivikas.
  «Büroopinnad on ainuke võimalus, sest kaubanduspindade jaoks oleks kolmas korrus juba liiga kõrge,» ütles Aedna. «Nende idee on igal juhul üllatav,» lisas ta.
  Pirita Rannahoone ASi tegevdirektor Tõnu Laarits ütles, et bürood ehitatakse rannahoone tiibade peale selleks, et ühtlustada hoone vajumist.
  «Rannahoonesse on küsitud ka kortereid, aga kuna majaalune maa on erastatud kui ärimaa, ei saa me siia praegu kortereid ehitada,» rääkis Laarits.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.