• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BBH on emakontsernidest edukam

  BBH kasv on jätkuvalt väga kiire: eelmise aastaga võrreldes on puhastulu ligi kolmekordistunud -- mullu kaheksa kuuga oli see 202 miljonit ja tänavu 585 miljonit Eesti krooni. BBH müük suurenes 108% ja küündis 209 miljoni liitrini.
  Kogu Hartwalli kontserni kaheksa kuu käive oli 4,73 mld Eesti krooni ja Orkla käive 3,35 mld Eesti krooni.
  BBH hea tulemus üllatas meeldivalt nii Soome kui Rootsi börsi. Helsingi börsil kerkis Hartwalli aktsia 19% ja küündis rekordkõrguseni -- 485 Soome margani. Oslo börsil tõusis Orkla aktsia 4,7% ja maksis 628 Norra krooni.
  Orklale, mis on pärast Rootsi firma Prippsi Volvolt äraostmist 1995. aastal BBH kaasosanik ja ka 20 protsendi Hartwalli aktsiate omanik, annab nüüd Ida-Euroopas toodetav õlu sama palju kasumit kui Norra ja Rootsi õlletehased kokku. KL-DI-ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.