• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turg näitab rahunemise märke

  Tõusude ja languste vaheldumine närvilisel Eesti aktsiaturul jätkub -- eile oli languse päev. Tegelikult selget liikumissuunda siiski polnud, kuid jätkuvalt ebastabiilsel turul jäid peale langejad. ÄP indeksi langes päevaga 1,07%, 1063,89 punktile.
  Hoolimata turu suurest volatiilsusest üksikute aktsiate lõikes võib turul märgata rahunemise märke ning kui välisturgudelt ootamtuid ja tugevaid tõukeid enam ei tule, tasakaalustub turg ilmselt praegusel hinnatasemel.
  Eile selgus, et kolmapäevane üllatusuudis Hoiupanga aktsiaemissiooni ilma garantide abita täismärkimise kohta oli veidi ennatlik ja Hansa Investments levitas, kas siis tahtlikult või mitte, lihtsalt valeinformatsiooni. Hoiupanga juhatuse esimees Olari Taal kinnitas Postimehele, et üle poole emissioonist ostsid garanteerijad.
  Börsile pürgival investeerimisfirmal maksaks edaspidi hoolega jälgida avaldatava informatsiooni kvaliteeti. Hoiatav näide on farmaatsiatehase näol ilmselt kõigil värskelt meeles.
  Hoiupanga aktsiale valeinfo levitamine halvasti mõjuda ei tohiks, emissiooni survest vabanenud aktsia peaks lähiajal olema üks pangasektori stabiilsemaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.