• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leks kujundab oma firmastiili

  Tellija:- AS Leks Kindlustus
  Asukoht:- Tallinn Narva mnt 13
  Sisekujundus:- Urmas Lõokese arhitektuuribüroo
  Mööbel:- Puustelli
  Objekti suurus:- 50 m² klienditeenindusosakonnas ja 90 m² büroos
  Töökohti:- klienditeenindusosakonnas 2, büroos 15
  Tööde valmimisaeg:- november
  Objekti maksumus:- sisustus 400 000 krooni
  - Vähe sellest, et Eesti Kaabli majast ümberehitatud korrapärast meekärge meenutav moodulhoone seab teatud piirangud kõikide büroode ruumikujundusele. Lisaks on standardsete boksidena rajatud ruumide omanikud pidevalt hädas hoone haldajaga ja pole rahul maja üldkujundusega.
  Uute büroode rajamisel esilekerkinud küsimusi tuli maja haldajaga -- Ernesto Preatonile kuuluva haldusettevõttega Pro Kapital -- lahendada vaat et läbi Itaalia, nagu selgitas ASi Leks Kindlustus kesklinna esinduse juhataja Reet Toivola. Nii ei lubatud maja teisel korrusel kahest vaheseinata boksist koosnevas Leks Kindlustuse büroos ära kaotada tarbetut ukseauku.
  Arhitekt Urmas Lõoke selgitas, et iseenesest pole büroobokside põrandatele paigaldatud Marmoleoum halb kattematerjal, kuid üldkoridoride põrandale pandud marmoriga moodustab see äärmiselt halvasti mõjuva kontrasti.
  Sellegipoolest on Leksis saavutatud omanäoline sisekujundus, milles on oluline osa Puustelli maitsekal kontorimööblil. Klienditeenindussaalis esimesel korrusel kasutati mahagoniks toonitud ja pöögist puitmööblit, teisel korrusel asuvas büroos aga heledamat kirsipuuvärvi kontorimööblit.Ühest küljest valiti Puustelli mööbel kompaktsuse ja ergonoomilisuse tõttu, sest büroosse oli vaja paigutada 90 ruutmeetrile 15 töökohta. Teisest küljest jõudis Urmas Lõoke juba eelmise, Tallinna Panga hoonesse rajatud Leksi büroo sisustamisel veendumusele, et Puustelli soliidne ja rahulik mööbel sobib kindlustuse keskkonnaga. «Kindlustuse büroo sisustamine katsetamist ei salli, ruum tuleb kujundada maitsekalt ja rahulikult,» oli Urmas Lõoke kindel.
  Leks Kindlustuse turundusjuht Pille Kaselo ütles, et Leksil ei valminud pelgalt uus büroo, vaid tehti algust seltsi uue firmastiili kujundamisega.
  «See on esimene büroo, mis hakkab kandma uut Leks Kindlustuse Grupi logo,» nentis Pille Kaselo. Leks saab ühtse firmastiili alustades logost ja stiiliraamatust, lõpetades ühtse büroode sisekujundusega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaitsta tuleb Ukraina maad, mitte Putini nägu
Iga hinnaga saavutatud relvarahu Venemaaga teeniks Lääne-Euroopa mugavuse, mitte Ukraina huve. Selle soovitajatel jätkub lihtsalt jultumust väita midagi muud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Iga hinnaga saavutatud relvarahu Venemaaga teeniks Lääne-Euroopa mugavuse, mitte Ukraina huve. Selle soovitajatel jätkub lihtsalt jultumust väita midagi muud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Homsest saab kaubelda Punktide aktsiatega
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Kolm Eesti meest Skeletonist on kukesammu kaugusel Euroopa aasta leiutaja tiitlist
Eesti teadlased Jaan Leis, Mati Arulepp ja Anti Perkson nomineeriti Euroopa Patendiameti teatel Euroopa Aasta Leiutaja innovatsiooniauhinnale. Töö, mis konkursil silma jäi, võiks aidata fossiilkütustelt puhtale energiale üle minna.
Eesti teadlased Jaan Leis, Mati Arulepp ja Anti Perkson nomineeriti Euroopa Patendiameti teatel Euroopa Aasta Leiutaja innovatsiooniauhinnale. Töö, mis konkursil silma jäi, võiks aidata fossiilkütustelt puhtale energiale üle minna.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.