• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leks kujundab oma firmastiili

  Tellija:- AS Leks Kindlustus
  Asukoht:- Tallinn Narva mnt 13
  Sisekujundus:- Urmas Lõokese arhitektuuribüroo
  Mööbel:- Puustelli
  Objekti suurus:- 50 m² klienditeenindusosakonnas ja 90 m² büroos
  Töökohti:- klienditeenindusosakonnas 2, büroos 15
  Tööde valmimisaeg:- november
  Objekti maksumus:- sisustus 400 000 krooni
  - Vähe sellest, et Eesti Kaabli majast ümberehitatud korrapärast meekärge meenutav moodulhoone seab teatud piirangud kõikide büroode ruumikujundusele. Lisaks on standardsete boksidena rajatud ruumide omanikud pidevalt hädas hoone haldajaga ja pole rahul maja üldkujundusega.
  Uute büroode rajamisel esilekerkinud küsimusi tuli maja haldajaga -- Ernesto Preatonile kuuluva haldusettevõttega Pro Kapital -- lahendada vaat et läbi Itaalia, nagu selgitas ASi Leks Kindlustus kesklinna esinduse juhataja Reet Toivola. Nii ei lubatud maja teisel korrusel kahest vaheseinata boksist koosnevas Leks Kindlustuse büroos ära kaotada tarbetut ukseauku.
  Arhitekt Urmas Lõoke selgitas, et iseenesest pole büroobokside põrandatele paigaldatud Marmoleoum halb kattematerjal, kuid üldkoridoride põrandale pandud marmoriga moodustab see äärmiselt halvasti mõjuva kontrasti.
  Sellegipoolest on Leksis saavutatud omanäoline sisekujundus, milles on oluline osa Puustelli maitsekal kontorimööblil. Klienditeenindussaalis esimesel korrusel kasutati mahagoniks toonitud ja pöögist puitmööblit, teisel korrusel asuvas büroos aga heledamat kirsipuuvärvi kontorimööblit.Ühest küljest valiti Puustelli mööbel kompaktsuse ja ergonoomilisuse tõttu, sest büroosse oli vaja paigutada 90 ruutmeetrile 15 töökohta. Teisest küljest jõudis Urmas Lõoke juba eelmise, Tallinna Panga hoonesse rajatud Leksi büroo sisustamisel veendumusele, et Puustelli soliidne ja rahulik mööbel sobib kindlustuse keskkonnaga. «Kindlustuse büroo sisustamine katsetamist ei salli, ruum tuleb kujundada maitsekalt ja rahulikult,» oli Urmas Lõoke kindel.
  Leks Kindlustuse turundusjuht Pille Kaselo ütles, et Leksil ei valminud pelgalt uus büroo, vaid tehti algust seltsi uue firmastiili kujundamisega.
  «See on esimene büroo, mis hakkab kandma uut Leks Kindlustuse Grupi logo,» nentis Pille Kaselo. Leks saab ühtse firmastiili alustades logost ja stiiliraamatust, lõpetades ühtse büroode sisekujundusega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.